Brug kun det bedste udstyr til dit kontor

Hvordan vælger man, hvad udstyr man skal bruge på kontoret? Det kan faktisk være dyrt i længden og købe det billigste.

Vi vil i denne artikel genem gå, hvad du skal holde øje med og lede efter, for og få det bedste udstyr til dit kontor, til den bedste pris!

Find ud af, hvad du skal bruge…

Det kan hurtigt virke som en jungle og skulle finde den bedste pris, på ting til dit kontor. Hvad end du leder efter den bedste projektor til mødelokalet, eller den bedste pris på et hævesænkebord, er internettet din ven.

Først lav en liste over ting du skal bruge til dit kontor, og gerne nogle specifikationer, er det alm skriveborde eller hævesænkeborde du leder efter, skal du bruge en kaffemaskine eller en interaktiv tavle, skal du vælge bærbare eller stationære PC’er?kontorforsyninger
Når din liste er lavet over de produkter du mener du skal bruge, så prioriter dem under nødvendige, for og få forretningen til og køre og nice to haves.
En nødvendighed kunne være et skrivebord og stol, hvor en nice-to-have er en interaktiv-tavle.

Nu har du splittet dem ud, og igen i hver kategori prioriter dem, og find ud af, hvilke du først skal købe, og hvilke du godt kan købe i næste måned. (PRO TIP: noter gerne omkostningen pr produkt, og opdel det som enten til kontoret eller til en arbejdsstation, for så kan du let se, hvad udgiften til en ny medarbejder vil være, når du ved hvad en arbejdsstation koster).

Find de bedste produkter og sammenlign priser

Nu har du din liste, og du kan gå igang med og søge internettet efter, hvad der er mest relevant for dit behov, for vi ved alle en computerskærm på 24” er billigere end en på 32”.

Du kan også søge efter produkttests på en side som BedstTest.dk, for og finde ud af, hvilke produkter du skal vælg i mellem.
På BedstTest.dk har de allerede en prissammenligning under hvert produkt i deres anmeldelser, der let giver dig et overblik over prisen på et givent produkt.

Det kan godt være et sted kan levere det 10% billigere end et andet, men det billige sted skal bruge en måned på og levere, hvor den lidt dyrere kan levere i næste uge – er det så værd og spare 10%, hvis det tager 3 uger mere?

PRO TIP: skal du købe i bulk/større mængder, kan du ofte finde bedre priser ved og kontakte shoppen du ønsker og købe hos direkte, elle finde en engros leverandør.

Outsource opgaven

Har du ikke tiden til og finde alle disse produkter, og slog deres priser op, selv – anbefaler vi du outsourcer opgaven. Det lyder dyrt og gøre, men ikke nødvendigvis – du kan let finde en Virtuel Assistant i asien eller østeuropa, der kan researche de forskellige produkter for dig, til en favorabel pris, blot bed dem komme med 3 butikker/priser pr produkt, så skal du blot tage stilling dertil.

Author: admin

Share This Post On