Fastelavnsfest i virksomheden

Fastelavn er en fest for både store og små. Hvorfor ikke arrangere en anderledes dag på kontoret, med en sjov fastelavnsfest?

En anderledes dag på arbejde

Fastelavn er en gammel tradition, og en højtid vi alle sammen, har et forhold til. I dag forbinder vi fastelavn først og fremmest med en dag, hvor børn og unge klæder sig ud, og slår katten af tønden. Men også voksne kan have en fest til fastelavn, så hvorfor ikke arrangere en fastelavnsfest med dit arbejde? En fastelavnsfest kan bringe frem barnet i enhver, og give dig, og dine kollegaer, en festlig dag på kontoret, som I kan tale om i flere uger.

Lær dine kollegaer bedre at kende

fastelavnsfest på kontoretNogle gange kan det være befriende at lave noget helt andet end det man normalt gør, sammen med kollegaerne. Måske din virksomhed allerede er gode til at fejre højtider, eller lave sjove aktiviteter sammen, efter arbejdstid? Hvis ikke, så er det måske på tide at lave noget sammen?

I stedet for at spise de sædvanlige fastelavnsboller til eftermiddagskaffen, kunne det måske være en god ide at klæde sig ud, og grine sammen med hinanden, efter arbejdstid. Heldigvis er fastelavn lige på trapperne, og det er derfor en oplagt mulighed for at holde en fastelavnsfest på kontoret. Det eneste dit firma behøver at stå for, er indkøb af fastelavnstønde, servering af god mad og drikke, og så er i godt kørende. Fastelavnstønder fås i flere størrelser, og kan fyldes med slik, eller noget andet sjov, som giver mening for din virksomhed.

Sikkert er det, at det at slå katten af tønden, sammen med dine voksne kollegaer, vil give mange gode grin. Sandsynligheden, for at du vil se nye sider af dem du arbejder sammen med hver dag, er også til stede.

Et vellykket arrangement skaber arbejdsglæde

Enhver virksomhed skal selvfølgelig sørge for at skabe et godt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø skaber en mere produktiv og lønsom virksomhed. Fastelavn er en gylden chance til at samle dine kollegaer, til en festlig sammenkomst, som gør at I kommer tættere på hinanden, og får endnu bedre samarbejde, fremadrettet.

Hvis din virksomhed afholder et fastelavnsarrangement, kan det være en god ide at lave nogle selskabslege, eller underholdende indslag. Hvorfor ikke toppe det hele, med et godt måltid, hvor der er tid til at snakke sammen, måske også om andre ting end arbejde? Når medarbejderne trives på arbejde, går sygefraværet ned, og skaber en stabil og produktiv virksomhed, hvor folk har lyst til at arbejde.

Author: admin

Share This Post On