Hvor meget julestemning skal I have på kontoret?

Når December nærmer sig, er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvordan I på kontoret vil fejre julen.

Nogen firmær holder traditionen højt og bruger tiden på ekstra teambuilding, hvor andre måske bare har et kalenderlys og spiser et par pebernødder.

Vil du gerne gøre lidt mere ud af årets julemåned, og sprede lidt mere julestemning, blandt dine kollegær, så læs med videre i denne artikel.

julestemning på kontoret

Hvor meget og hvor tidligt skal der pyntes op?

Den gode stemming kan let og simpelt opnæs bare ved og pynte lidt op til jul. Nogen foretrækker bare et kalenderlys, hvor andre pakker hele kontoret ind i guirlander.

Det er lidt op til dig og vurdere, hvad der passer lige præcis til jeres kontor. Har I pladsen, kunne I også sætte et juletræ op i hjørnet, eller I kunne afholde en jule klippe- klistre dag som månedens fredagsbar, hvor alle lavede lidt udsmykning til kontoret.

Skal jeres playliste eller skærme jules lidt op?

En anden måde og lade julestemningen sive ind i lokalet, er ved og lade jeres multimedia afspillere, hjælpe jer på vej. Det kan enten være ved og putte et par julesange på jeres playliste, eller bare tænde for radiøn – da de fleste radiostationer får blandet julesange ind blandt de tidens nye sange.

Arbejder I på et kontor, er det mere og mere normalt og have skærme på væggene, der kan vise stats eller andet i løbet af dagen, har I disse kørende kan I let udnytte dette, og lade skærmene afspille forskellige julekalendre eller julefilm – all evil kunne hygge sig over The Julekalender, og fordelen ved en julekalender frem for en julefilm, er at du folk ikke behøves og følge med og læse undertekster.

Skal I være nisse for hinanden eller andre sjove julelege?

Det kan også være, at I ønsker og lege forskellige julelege i løbet af December. Der er flere oplagte bud, der helt afgøres af, hvor stor jeres arbejdsplads er. Er I af en hvis størrelse, kan I lege den kendte “nisseleg”, hvor alle trækker et navn, de så skal drille og forkæle igennem måneden, og så skal man gætte inden juleferien, hvem der har været ens nisse, gætter man det skylder Nissen dig en gave, gætter du det ikke skylder du Nissen en gave.

Det kan også være I ønsker og lave en adventskalender eller alm. Julekalender, hvor der købes lige så mange gaver, som der er personer på kontoret (for ikke og skabe splid pga. Forskelsbehandling), og der så hver morgen trækkes en, der må tage dagens pakke, som sin advents gave.
I kan også vælge og sige der er 24 pakker, og det er tilfældigheder, hvem der får og ikke får.

Author: admin

Share This Post On