Sådan starter du din egen virksomhed

Vi ved, at du er her, fordi du gerne vil vide mere om, hvordan du etablerer din egen PR-virksomhed. Derfor skal du naturligvis også vide, hvordan du starter en virksomhed. Det første, du skal vide, når du starter egen virksomhed, er, hvad den skal beskæftige sig med, og det er jo noget, du allerede har på plads. Derefter skal du vide, hvad navnet på virksomheden skal være. Når du har disse to parametre på plads, så er der ikke så meget mere, du skal vide, for at du kan komme i gang med at registrere din virksomhed. Alle danske virksomheder skal registreres på SKAT.dk, og din er ingen undtagelse.

Det tager ikke mange minutter at registrere din egen virksomhed, og når du går ind på SKAT, skal du gøre dig klart, hvad det er for en virksomhed, du ønsker at registrere. Vi formoder, at der for dit vedkommende er tale om en enkeltmandsvirksomhed, men hvis du påtænker dig, at du skal have ansatte, så skal du eventuelt registrere det som et Aps eller IVS. Som du kan høre, er der mange muligheder, og det gælder om at finde den rigtige. Du skal også finde ud af, om du skal være momsregistreret eller ej, og hvis du forventer at omsætte for over 50.000 kr. allerede i det første år, skal du være momsregistreret.

Når du har det hele på plads, er du klar til at gå ind at registrere din virksomhed. Det betyder, at der ikke går lang tid, før du er klar, og det er endnu et felt, hvor der ikke behøver være langt fra tanke til handling. Vi håber, du snarest muligt får registreret din virksomhed, og så kan du vende tilbage hertil og få endnu flere tips og tricks til din virksomhed, når du er klar. Vi ønsker dig held og lykke.

Author: admin

Share This Post On