Hvad kan man lave som teambuilding

Vil du have dine medarbejdere til og arbejdere bedre og tættere sammen, så handler det oftest om og få dem til og bonde, og være trygge i hinandens omgivelser.

Der er flere måder man kan gøre dette på, men vi mener bestemt de bedste muligheder er og give dem en fælles oplevelse de kan snakke om.

Nedenfor gennemgår vi 4 aktiviteter, der burde få dine kollegær til og connecte og føle sig tættere.teambuilding

Fredagsbar/Firmafest

Den festlige udgave er og arrangere en fredagsbar eller en decideret firmafest. Der er intet der bringer folk tættere end og sidde og snakke over en øl.

Fredagsbaren kan man arrangere oftere end en firmafest, så det handler helt om, hvad budgettet er til.

Tag på en smagning

Det kan også være hvis man nu arrangerer en fredagsbar på kontoret en gang om måneden, at man så engang i kvartalet eller hvordan det passer ind i jeres planer, at man så rykker fredagsbaren ud til en oplevelse.

Her tænker vi specielt på en flydende smagsoplevelse for hele ganen, og så er det med og finde ud af, hvad dine kollegær er til, om de vil foretrække en whisky- eller ginsmagning, eller en ølsmagning og rundvisning på et bryggeri. Det kan også være de vil synes det er sjovt og lave deres egen flaske gin eller lignende, og vi kan bestemt anbefale disse oplevelser, det binder folk tættere sammen, og man lærer noget i fællesskab.

Husk en på opleveren, sidder i baghovedet til evig tid.

Hyr et teambuilding firma

Du kan også gå den traditionelle vej, og hyre et teambuilding firma ind, som kan hjælpe jer med forskellige øvelser, der er videnskabeligt bevist, at det øger samarbejdseffekten.

Der er flere forskellige teambuilding øvelser, fra de helt ekstreme hos Carl Mar Møller, til de ture, hvor man placeres i en skov og har 10 forhindringer man skal komme over/igennem, så som at få folk igennem et hul i et net, eller bygge en tømmerflåde, der kan holde til, at man sejler ud.
Samle et puslespil eller lignende.

Her behøves du ikke bekymre dig om andet en prisen, og hvem der skal arrangere det for dig.

Find en oplevelse eller aktivitet hele kontoret kan være med på

Det kan også være, at du ønsker selv og arrangere nogle aktiviteter – det kunne være et escape room, hvor man skal samarbejde om og komme ud eller en omgang paintball.

Det handler helt om, hvad dit kontor er til – er det en flok piger, er paintball måske ikke så oplagt som andet.

Så føl stemningen og arranger noget, der passer til dit firma/team.

Author: admin

Share This Post On