Sådan højner du produktiviteten på din arbejdsplads

Overvejer du også, hvordan du kan højne arbejdsmoralen og produktiviteten i dit firma?
Du opnår lettest dette ved og være lidt blød og storsindet på nogle punkter.

Især til højtiderne er det godt og vise, at du kan rumme, at medarbejderne hygger sig – mens de arbejder.øg produktiviteten

Casual Fridays

Har I en stram dresscode, kan det nogen gange hjælpe og have casual Fridays, hvor folk må dukke op I, hvad de lyster. Hver opmærksom på, såfremt de har eksterne møder, at de selvfølgelig har præsentabelt tøj på.

Det kan også være man stopper et par timer før om fredagen, så folk føler de kan få en tidlig weekend. Mange sætter faktisk pris på, og arbejde en time ekstra mandag til torsdag, mod og kunne gå tidligere fredag, da de dermed føler de får en længere weekend.
Se det som I, så længe folk får gjort deres job – så er det vel lige meget om det er fredag eller torsdag arbejdet udføres.
Basalt handle det om, at jo mere fleksibel du er overfor dine medarbejdere, jo mere fleksible er de over for dig.

Julehygge

Når December nærmer sig, er det alti den god ide, og overveje, hvordan og hvorledes med årets julefrokost. Skal vi give medarbejderne julegaver? Hvor pyntet skal kontoret være og alle de her ting.

Og det handler helt om, hvem du har på dit kontor, og hvor meget de værdsætter julen. Men de fleste forventer nok en julefrokost og/eller en julegave – da de fleste arbejdspladser giver dette.

Du kan måske sidde og tænke, jamen vi er kun 4 – det bliver ikke en god julefrokost, men der er muligheder stadig; enten kan du invitere deres bedre halvdel med, ellers findes der mange større events, hvor små virksomheder får et bord i blandt et større setup.

Julegaver kan hurtigt give dilemmær – er du for fedtet, eller er det noget dem der får den ikke kan lide, der er mange ubekendte – men en ting er sikkert, du skal ikke købe individuelle gaver til, men den samme ting til hver medarbejder, for og undgå uro pga. Forskelsbehandling.

I kan også starte hver mandag (eller morgen alt efter stemningen), med og synge en julesang i fællesskab, det kunne bl.a. være klassikeren Højt Fra Træets Grønne Top, eller mange andre – det tager kun et par minutter, men får alle til og starte dagen med et smil. Du kan finde inspiration til julesangene her.

Firmævents

Tilbyder I nogle fede firmævents, kan I også tiltrække medarbejdere på den front. Er det et ungt miljø, har I måske en ugentlig eller månedlig fredagsbar. Det kan være teambuilding, for og få folk rystet bedre sammen.

Det kan være og gå ud en aften engang i kvartallet – jo mere du kan lade dine medarbejdere bonde og nyde sig selv, jo gladere bliver de for og arbejde, og dermed øges deres produktivitet også, når de trives på arbejdspladsen

Author: admin

Share This Post On