Tips til en nem forretningsrejse

Skal du på forretningsrejse, er det vigtigt at hele rejsen er nem og smertefri. Det kan ofte være tidskrævende og dyrt at finde det bedste og billigste alternativ. Der er nogle faktorer som er vigtige at kigge på inden afrejsen, så man undgår unødvendig stress på turen. Når man skal på forretningsrejse bruger man rigtig meget tid på at rejse, og får derfor arbejdet mindre i de dage man er væk. Det er derfor vigtigt at man så effektivt som muligt kommer fra a til b på turen. Vi vil i løbet af denne artikel komme ind på hvilke faktorer som du skal kigge på inden afrejsen. Forretningsrejser er ofte stressende, da man har flere bolde i luften på en gang. Det er derfor vigtigt at man udnytter sin tid bedst muligt.

Læs mere om hvad der er vigtigt at vide når du booker fly og hotel til forretningsrejsen

Flybilletter

Det første man skal have i orden er flybilletterne. Er du en del af en større virksomhed kan du benytte dig af diverse flyselskaber, som kan hjælpe med skræddersyede tilbud til dine specifikke behov. Du kan derudover vælge at benytte dig af sammenligningssider så som skyscanner.dk der giver dig et overblik over de billigste og bedste afgange til din destination.

Lokation & Hotel

Herefter skal du finde frem til hvilket område som du vil komme til at tilbringe 80-90% af tiden henne. Ud fra dette, kan du søge efter hoteller i nærområdet på hotelspecials.dk. Det er vigtigt at du findet et hotel, som er så tæt på dine mødesteder som muligt. På den måde sparer du tid på transport, som du i stedet kan bruge på at arbejde eller andet. Vi anbefaler at du vælger et hotel med gode komfortable senge, da man som regel ikke får meget søvn på forretningsrejser. Det er derfor dyrebarer timer! Det er også muligt at finde selskaber som giver dig tilbud på både fly og hotel – altså en samlet pakke. På den måde skal du ikke selv bruge tid på denne del.

Transport

Inden din afrejse anbefaler vi, at du undersøger transportmulighederne til og fra lufthavnen, og tilmed hvilke transportmuligheder der er fra dit hotel, til der hvor du skal opholde dig. Ved at undersøge hvilke muligheder der er inden for busser, toge eller metro, undgår du at skulle bruge unødvendig tid på det derhenne. Måske du endda kan spare penge ved at undersøge dette hjemmefra?

 

Author: admin

Share This Post On