Øg salget på din webshop med rabatkoder

Der er mange måder og gøre opmærksom på sin webshop på, en af dem er rabatkoder. Det kan lyde banalt, men nogen gange kan det hjælpe og give lidt rabat, for og booste salget.

Vi vil i denne artikel gennemgå fordelene ved og tilbyde rabatkoder fra din webshop, og hvordan det kan booste din konverteringsrate.

Hvad er en rabatkode?

Øg salget på din webshop med rabatkoderEn rabatkode er meget simpelt, det er online versionen af rabatkuponer, som man havde i gamle dage.

Alle webshop systemer har indbygget funktionen med rabatkoder, og du kan både lave individuelle rabatkoder, til en god kunde. Du kan også lave en offentlig rabatkode.

Basalt set er rabatkoder bare en rabat på din shop på enten en procentsats elle fast beløb, fastsat af dig, er gennemsnit ordren 75 kr skal du jo næppe give 100 kr ud i rabat. Mange vælger procentsats-modellen, da de jo kunder deres avance og ved de stadig laver overskud så.

Hvordan skal jeg promovere mine rabatkoder?

Der er mange måder og promovere sine rabatkoder på, vi kommer her med nogle af metoderne.

Brug rabatkoden som lokke middel til tilmelding til jeres nyhedsbrev, dvs du annoncerer på siden, tilmeld dig jeres nyhedsbrev og modtag en rabatkode på X%, når folk så har tilmeldt sig jeres nyhedsbrev, fremsendes en rabatkode til brugeren.

En anden god måde er og lave en underside der hedder rabatkode, hvor den liste jeres offentligt tilgængelige rabatkoder – dette gør du bliver fundet på nettet, når folk søger efter din shop og rabatkode, fremfor en der måske kører jeres affiliate program.

Den sidste metode er influencerne – du kan give en influencer der reklamerer for dig en rabatkode, som de unikt kan promovere, og så aftale de får en procentsats af de salg deres rabatkode generer i din shop.

Hvorfor skal jeg tilbyde mine kunder rabatkoder?

Rabatkoder er en god måde, at øge sin konverteringsrate. Og du tænker nok, men mine brugere vil allerede købe, hvorfor så give dem rabat?

Først og fremmest kan du gøre så en rabatkode kun kan bruges engang pr kunde, dette bliver ofte baseret på brugerens email.

Men du kan også forestille dig følgende scenario – og beslutte dig, hvad der er bedst på bundline for dig.

Nedenstaænde regnestykke er lavet ud fra en gennemsnits ordre på 100 kr pr kunde og din DB er 30%

Lad os sige du laver 10 salg uden promovering af rabatkode – det vil sige 1000 kr omsætning og 300 kr i lommen til dig.
Nu tilbyder du en rabatkode på 10% til dine kunder, dvs de kun køber for 90 kr men du dobler dine salgstal nu, dvs du har en omsætning på 1800 kr nu, men din overskuds grad er gaæt ned til 20% (da du jo gav kunderne 10%), så har du nu tjent 360 kroner på samme mængde trafik.

Hver OBS. På mange sætter også en minimumsgrænse for, hvornår rabatkoden kan bruges – dv ser din gennemsnit ordre 100 kr – kan du sige rabatkoderne kun gælder ordre over 250 kr.

Author: admin

Share This Post On