Om bloggen

Kære du, som er landet på dette sted. Denne hjemmeside er her for at fortælle dig om, hvordan du laver dit eget PR-bureau. PR er vigtigt for os alle, og det er det med sikkerhed også for dig, der læser med. Særligt, hvis du har din egen virksomhed, er PR vigtigt, og vi formoder, at siden du er her, så er du interesseret i at starte din egen PR-virksomhed.

PR er et emne, der er meget spændende, og det kræver noget af dig at komme i gang med en virksomhed, der beskæftiger sig med dette emne. Det kræver først og fremmest, at du har forstand på kommunikation, men også at du kan kommunikere med pressen. Du skal have stor indsigt i, hvad der foregår rundt omkring, og du skal have kendskab til, hvordan man får etableret relationer med forskellige former for instanser.

Vi er glade for, at du er her og læser med, for vi vil gerne fortælle dig meget mere om, hvordan du etablerer din egen PR-virksomhed, og hvordan du driver den. PR er en kommunikationsdisciplin, og den skal du mestre, når du går i gang. Du kan naturligvis også lære en del undervejs, men det er godt at have det mest væsentlige på plads, inden du går i gang. Du har sikkert allerede erfaring med at kommunikere med forskellige former for virksomheder og organisationer, og PR er den betegnelse, der anvendes om den måde, en virksomhed kommunikerer i det offentlige rum. Du har sikkert også erfaring med pressemeddelelser.

Author: admin

Share This Post On