Single med CVR

Det kræver noget at være selvstændig. Først og fremmest skal man have lyst til at være sin egen lykkes smed. At være den der driver drømmen – i både medgang og modgang. Men man skal i høj grad også være klar på, at et liv som selvstøndig kræver hårdt arbejde. Her er der ikke nødvendigvis noget med at arbejde fra 9-17. Have fri hver weekend og holde lange ferier på langs. Til gengæld giver det en enestående fleksibilitet og frem for alt følelsen af, at udrette noget.

Find tiden til kærligheden

Men med et liv som selvstændig, kan det godt være svært at have tid til at finde kærligheden. For slet ikke at snakke om, hvor du skal lede efter den? For det kan godt være udfordrende at date en der arbejder som selvstændig. Og naturligvis også at være kæreste, danne par og måske leve sammen med en selvstændig. Her er ingen større regelmæssighed. Aftaler kan ændres i sidste øjeblik, hvis der er brug for at lægge flere timer i virksomheden. Telefonen er altid ved hånden og mailen tjekkes 24/7.

Led de rigtige steder

single med cvrHeldigvis findes der også en eneste ene til dig, der er selvstændig. Du skal bare lede de rigtige steder. Og der findes en række spændende nye dating sider, som er særligt henvendt til dig som driver din egen business. Her er det muligt at finde ligesindede. Andre, som kender til den hverdag du lever Og som ikke løber skrigende væk, første gang du er nødt til at aflyse en date eller tager telefonen under middagen.

Netdating er en god start

Har du imidlertid svært ved at finde tiden til at mødes med potentielle partnere, så er netdating måske løsningen? Her kan I lære hinanden lidt bedre at kende, inden i mødes ude i virkeligheden. Man kan sige, at I holder jeres stævnemøder på internettet i stedet for på cafeen, i biografen eller lignende. Det giver en enestående mulighed for at få lidt mere at vide om den anden inden man siger ja til at ses. Et indblik i interesser, holdninger, aktiviteter, familieforhold og arbejdsforhold. Men også et indblik i ønsker til en partner og ikke mindst ønsker for fremtiden.

Kan I slet ikke lade være?

Måske viser det sig, at I har vidt forskellige holdninger til alt mellem himmel og jord. Måske er jeres ønsker for fremtiden ikke forenelige lidt nu. Men så har I fundet ud af det – uden at spilde tiden på en langtrukken kaffedate. Men tænk, hvis det nu viser det sig, at I deler mange af jeres holdninger og ønsker for fremtiden? At I nyder at chatte med hinanden og komplet glemmer tid og sted? Så er det bare med at finde tid i kalenderen til at mødes og se hinanden endnu mere an.

Author: admin

Share This Post On