Husk de små pauser på arbejdspladsen

espressomaskine tilbudNår arbejdsdagen går i gang, er der meget som skal nås. Opgaver der ligger og venter på computeren, e-mails som skal besvares, telefoner der ringer, kolleger der har spørgsmål eller møder, som skal holdes. Det er selvfølgelig vigtigt at følge tidsplanen og overholde deadlines, ikke mindst, når der er kunder som sidder i den anden ende og venter, men du skal også huske at give dig selv en lille pause i ny og næ.

En lille pause på 5 minutter, hvor du lige rejser dig og går væk fra computeren, strækker ben, måske strækker du også lige arme og ryg. Du kan også gå ud i køkkenet og lave en dejlig kop kaffe, som du kan nyde i en af dine små pauser. Det er guld værd at investere i en espressomaskine på arbejdspladsen, for der er noget, som stort set alle medarbejdere sætter pris på. Du kan finde gode espressomaskine tilbud online. I køkkenet er der måske endda tid til at få en kort sludder med en kollega, før turen igen går tilbage til arbejdet.

Kobl af og få ny energi

Når tingene går stærkt på arbejdspladsen, så lader vi os ofte rive med, og det kan resultere i, at vi ender med at få stress og i værste fald må sygemelde os. For at forebygge stress er det vigtigt at holde nogle små pauser i løbet af dagen, hvor du lige giver hjernen og kroppen mulighed for at koble af, og fx styrker dig på en god kop espresso. På den måde kan du hjælpe dig selv med at holde balancen i en travl hverdag. Man bør også altid holde sin frokostpause og gå i kantinen eller udenfor og spise, i stedet for at springe måltidet over eller spise ved computeren. Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er med disse små afbræk, som giver dig fornyet energi og lidt tid til at sunde dig midt i en hektisk hverdag. Uanset hvor spændende og fedt, du synes, dit job er, så har din hjerne og krop indimellem brug for pauser for at kunne stå distancen. Så nyd de små pauser – og nyd de 5 minutter ved espressomaskinen i køkkenet.

Author: irene

Share This Post On