Sådan booster du tilmeldinger til dit nyhedsbrev

boost dit nyhedsbrevDe fleste virksomheder har efterhånden fået øjne op for, hvor vigtigt email marketing er for deres salg og branding, men mange ved ikke, hvor de skal begynde og ende med det.

Det sværeste ved og starte et nyhedsbrev op, er motivationen, mens der ikke er mange modtagere på listen, da du selvom opnår 30-40% open rates, kan føles det går godt – men salgene og omsætningen står ikke mål med indsatsen om og lave et godt nyhedsbrev.

Det skyldes at du oftest ikke har haft fokus nok på og skaffe nye modtagere på dit nyhedsbrev. Dette emne vil vi dog belyse i denne artikel med 3 gode muligheder.

Afhold konkurrencer – både fysiske og online

Den lette måde og komme igen på er ved og udlodde en konkurrence, du kan udlodde mange gevinster, som får mange til og signe op – det kan være du med et gavekort på 5.000 kr til et supermarked kan skaffe 10.000 modtagere, men disse modtagere vil oftest tilmelde sig for at vinde gavekortet, og ikke for interessen i dit produkt, hvorfor vi klar anbefaler når du skal afholde konkurrencer, finder en præmie der har relevans for din målgruppe.

Er du en B2B virksomhed kunne det være man kunne vinde en times gratis consultation

Er du en webshop kunne det være man kunne vinde et af dine populære produkter eller et gavekort til netop din butik.

Vær opmærksom på, du kan både afholde online og offline konkurrencer – men vi anbefaler og kombinere dem – såfremt du er til stede både fysisk og online. Så har du f.eks. en butik, så husk og sætte reklamer op for jeres konkurrencer i butikken, så folk kan skrive sig op der – eller hav en ipad klar til, de kan tilmelde sig direkte.

FB lead ads

En anden populær måde og skaffe modtagere til sit nyhedsbrev er Facebooks seneste reklame mulighed, der hedder Facebook Lead Ads.

Dette virker ligesom deres almindelige announcer, men i stedet for og sende brugeren til din hjemmeside, så vises der en popup boks direkte på facebook, hvor brugerens detaljer allerde er fyldt ind, og de blot skal trykke OK for, at tilmelde sig – da det kommer op instant foran dem, og deres oplysninger allerede er tastet ind er konverteringen her ret høj, da du ikke tager deres fokus på noget andet inden de skal tilmelde sig, og de glemmer, hvorfor de reelt set kom forbi.

Tilbyd en gratis e-bog/service

En tredje mulighed for, at gøre folk interesseret i jeres nyhedsbrev er ved og tilbyde jeres besøgende en gratis e-bog (igen med relevans til jeres kundemålgruppe), eller en gratis service/gennemgang/consultation, hvor du efterfølgende kan pitche dit salgsargument ind (dette skal du selvfølgelig ikke oplyse brugeren om, da dette virker bedst, hvis det ligner, der ingen bagtanke er bagved).

Nogen vælger kun en af ovenstående metoder, andre vælger alle 3 – du skal finde ud af, hvilke der giver mening for dig og din forretning.

Author: admin

Share This Post On